Backup og gendannelse af verden

I denne guide kan du lære hvordan du kan tage en backup af din verden, samt hvordan du kan gendanne fra en backup.

En backup er en kopi af din servers verden - denne kan man gendanne til, således man kan gå tilbage til en tidligere version af verdenen.

Vi anbefaler at du regelmæssigt tager backups, eller opsætter automatisk backup.
Du kan læse vores guide til automatisk backup her: Planlagte handlinger

Sådan tager du en backup

1. Login på dit Minecraftpanel
  2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "Backup"
    Tag backup af din server hos FlowServers

3. Tryk på "Start"-knappen for at tage en backup af din verden.
    Klik start for at starte en backup af din verden hos FlowServers

4. Vent nu indtil backuppen er gennemført. Du vil se følgende besked når backuppen er færdig:

Du har nu taget en backup af din servers verden!

Sådan gendanner du fra en backup

1. Login på dit Minecraftpanel
  2. VIGTIGT: Hvis din server er online, skal du stoppe den ved at klikke på:
  3. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "Backup"
    Gendan din server fra en backup hos FlowServers

4. I venstre sidebar, klik "Gendan"
    Gendan fra en backup af din servers verden hos FlowServers

5. Her vil du se en liste over de backups du har lavet.
    Du kan se tidspunktet for oprettelse, ud for hver backup.

Klik "Gendan" ud for den backup du vil gendanne.
    Vælg og gendan den backup du vil bruge

6. Der vil nu komme en pop-up, der spørger om du er sikker på, om du vil gendanne fra backuppen.
    Hvis du er sikker, klikker du blot "OK".
    Bekræft at du vil gendanne din backup hos FlowServers

7. Gå nu til forsiden af dit Minecraftpanel, og vælg "Konsol" i venstre sidebar
    Gå til din Minecraft servers konsol hos FlowServers

8. Når serveren er færdig med at gendanne fra din backup, vil den skrive "Unpack done." i konsollen
    Tjek om din backup er blevet gendannet

9. Når du har sikret dig at konsollen har skrevet "Unpack done." kan du starte din server.
    Start din server, ved at klikke på: Start din Minecraft Server hos FlowServers

Du har nu gendannet din verden fra en backup!