Skift din servers IP-adresse

I denne guide kan du læse om de forskellige muligheder du har, for at skifte IP-adresse.

Mulighed 1 - Din helt egen IP!
Eksempel:
DitNavn.dk
Pris: 150 kr pr. år

Med denne løsning får du din helt egen, unikke IP. Denne løsning kan især anbefales til større servere, communities - eller for de der bare vil have den perfekte IP. Med denne løsning bestemmer du nemlig din helt egen IP - det vil sige at du bestemmer hvad der skal stå, når spillere forbinder til din server.

Kontakt os her, for at bestille

Mulighed 2 - en 'FlowServers' IP!
Eksempel:
DitNavn.FlowServers.dk
Pris: Gratis!

Med denne løsning kan du selv bestemme en del af din IP - men noget af IP'en vil altid bestå af flowservers.dk. Denne løsning kan anbefales til lidt mindre servere og communities, der ønsker en gratis løsning, på en lidt mere overskuelig og lethuskelig IP.

Kontakt os her, for at bestille

Mulighed 3 - Find din servers tal-ip!
Eksempel:
81.27.215.205:26571
Pris: Gratis!

Med denne løsning kan du benytte din servers tal-ip, såfremt du ikke ønsker at benytte dens brandede IP (f.eks. F1.FlowServers.dk). Du behøver hverken at kontakte os eller ændre noget på din server - du kan blot bruge nedenstående værktøj til at finde din servers tal-ip:

Mulighed 4 - Standardport
Eksempel:
81.27.215.205
Pris: 59 kr pr. år

Med denne sidste løsning kan du få en forkortet IP - dette sker ved at du får en ny, dedikeret port. Det gør at man ikke behøves skrive porten (den sidste del af din tal-ip), når man forbinder til din server, og dermed bliver din IP kortere.

Kontakt os her, for at bestille