Download din servers verden til din computer

I denne guide kan du lære hvordan du downloader din servers verden til din computer.

Forberedelse

For at kunne downloade din servers verden, skal du vide hvad verdenen hedder.
Som udgangspunkt, vil din servers verden hedde "world", medmindre du har ændret navnet på den.

Du kan tjekke navnet på din servers verden, ved at kigge i dit MinecraftPanel, i feltet "Verden"

Hedder din servers verden ikke "world", skal du huske navnet, eller skrive det ned.
Du skal bruge navnet senere i guiden.

I dette tilfælde, hedder verdenen bare "world"
Se hvad din servers verden hedder på din minecraft-server hos FlowServers

Download din servers verden

Den nemmeste måde at downloade din servers verden på, er at gøre det over et FTP-program som FileZilla.

En server-verden kan godt fylde meget. MinecraftPanelet har en begrænsning på hvor store filer man kan downloade derfra, så vi anbefaler du bruger FileZilla.

Har du ikke styr på FileZilla, kan du se vores guide lige her:
Installation og brug af FileZilla FTP

1. Vi anbefaler at du slukker din server, før du henter din verden.
    Sluk din server, ved at klikke på  i Minecraftpanelet

2. Login på din servers FTP med FileZilla

3. Du er nu klar til at downloade din verden.

En Minecraft-verden består af 3 mapper:
    - world
    - world_nether
    - world_the_end

For at downloade hele din servers verden, skal du altså downloade alle 3 mapper til din computer.

Hvis din servers verden ikke hedder "world", vil du i din FTP se 3 mapper med det navn du har givet din verden.

4. Markér de 3 mapper, og download dem til din computer i FileZilla
    Download din servers verden fra din flowservers minecraft server

Du har nu downloadet din servers verden til din computer!

Ønsker du at indsætte din servers verden i Singleplayer, har vi en guide her:
    Indsæt din servers verden i Singleplayer