Indsæt en Singleplayer verden på din server

I denne guide kan du lære hvordan du uploader en Singleplayer verden til din Minecraft Server

Vil du gerne downloade din servers verden, og indsætte den i Singleplayer, har vi en guide her:
Indsæt din servers verden i Singleplayer

Find din Singleplayer verden

1. På dit tastatur, klik samtidig på Windows-knappen og R

2. Et vindue vil poppe op. I feltet skal du skrive %appdata% og derefter klikke OK
    Upload din singleplayer verden til din minecraft server hos FlowServers

3. Gå ind i mappen ved navn ".minecraft"
    Installer en singleplayer verden på din server hos flowservers

4. Gå ind i mappen "saves"
    Find dine singleplayer saves hos Flowservers

5. I denne mappe, kan du se alle dine Singleplayer verdener
    Find dine singleplayer verdener

6. I dette tilfælde, vil vi gerne uploade "Min Fede Verden" til vores Minecraft Server

Kopiér mappen til din computers skrivebord, så den er nem at finde.
    Kopiér din singleplayer-verden til dit skrivebord

7. Vi anbefaler du omdøber mappen, til noget uden mellemrum og store bogstaver, f.eks. "verden"
    Omdøb din verden, så den er nemmere at installere på din server hos FlowServers

8. Du er nu klar til at uploade din verden til din server!

Følg denne guide, for at lære hvordan du uploader verdenen til din server:
    Upload en verden til din Minecraft server