Sådan laver du kits med EssentialsX

I denne guide kan du lære hvordan du laver kits til EssentialsX

EssentialsX er et plugin med mange funktioner - som navnet også antyder, er det et helt essentielt plugin, at have på sin server.

EssentialsX har blandt andet kommandoer som /spawn, /home, /kit, /msg og meget mere.
En fuld liste over kommandoer kan findes her: EssentialsX Command List

Forberedelse

Før du kan lave kits med EssentialsX, skal du installere pluginnet på din server.
Har du allerede pluginnet på din server, kan du springe dette trin over.

EssentialsX er gratis, og kan hentes her:
- EssentialsX Download

Har du installeret vores plugin-pakke, har du allerede EssentialsX.

Har du ikke styr på at installere plugins, kan du læse denne guide:
- Installation af plugins via. Indbygget FTP

Når du har installeret pluginnet, kan du fortsætte denne guide.

Opret et kit med EssentialsX

Kits til EssentialsX oprettes i pluginnets kits.yml fil.

Du skal derfor have styr på at bruge FTP, for at kunne tilføje kits.
Læs denne guide først, hvis du ikke ved hvordan du tilgår dine server-filer:
- Sådan bruger du den indbyggede FTP i Minecraftpanelet

1. Find kits.yml

Filen befinder sig under plugins > Essentials > kits.yml
    Find din servers kits.yml hos FlowServers

2. Klik "Redigér" for at åbne filen

3. Har du installeret vores plugin-pakke med EssentialsX, vil der være 1 kit defineret som standard.
    Dette kan du blot slette.
    Essentials standard kit hos FlowServers

4. Det er super vigtigt, at du skriver dine kits helt korrekt ind. Der skal være det korrekte antal mellemrum, ud for hver linje, som i eksemplet ovenfor og herunder.

Dine kits vil ikke virke, hvis du skriver mellemrum og tegn som :, -, _ forkert.

5. Kits defineres på følgende måde:
      <navn til kit>:
        delay: <forsinkelse i sekunder>
        items:
        - <item> <antal> <meta>

Eksempel:
      Starter:
        delay: 3600
        items:
        - diamond 10
        - iron_pickaxe 1 efficiency:5 unbreaking:3 name:&6SuperHakke lore:&aSuper_god_hakke!

Dette kit vil kunne bruges 1 gang i timen (3600 sekunder), og vil give spilleren:

Eksempel på EssentialsX Kit

Vil du give dine items i dit kit navne med mellemrum, som i eksemplet, skal du bruge _ (underscore) i din kits.yml fil, som mellemrum.

6. Du kan bruge vores Kit-værktøj

Vores Kit-værktøj laver automatisk et kit udfra det du vælger, som du kan indsætte i din kits.yml

7. Når du har lavet et kit selv, eller med vores kit-værktøj, kan du gemme din kits.yml fil.

Klik på "Gem" for at gemme din kits.yml
    Gem dine Essentials kits hos FlowServers

8. For at aktivere dit kit, skal du genstarte din server.
    Gå til forsiden af dit Minecraftpanel klik genstart-btn.jpg

Når du logger ind på din server igen, vil du nu kunne se dit kit med kommandoen /kits

(I dette eksempel har vi kaldt kittet "Starter")
    Se det kit du har oprettet hos FlowServers

Du har nu lavet et kit med EssentialsX!

Giv permission til Essentials kits

Normale spillere har som udgangspunkt ikke adgang til kits på din server.
Dette giver nemlig muligheden for at give forskellige ranks/grupper adgang til forskellige kits.

Herunder kan du lære hvordan du giver permission (adgang), til kits på din server.

• Giv en rank permission til et bestemt kit:

Kommando: /mangaddp <rank> essentials.kits.<navn på kit>

Hedder dit kit f.eks. Starter, og vil du give ranken Default adgang til den, vil kommandoen altså være:
    Kommando: /mangaddp default essentials.kits.starter

Ranken Default, vil nu have adgang til kittet Starter

• Giv en rank adgang til alle kits:

Kommando: /mangaddp <rank> essentials.kits.*

Vil du f.eks. give ranken Moderator adgang til alle kits, vil kommandoen altså være:
    Kommando: /mangaddp Moderator essentials.kits.*

• Giv én spiller adgang til et bestemt kit:

Kommando: /manuaddp <navn> essentials.kits.<navn på kit>

Vil du f.eks. give en spiller ved navn Notch adgang til et kit ved navn Starter vil kommandoen altså være:
    Kommando: /manuaddp Notch essentials.kits.starter

• Giv én spiller adgang til alle kits:

Kommando: /manuaddp <navn> essentials.kits.*

Vil du f.eks. give en spiller ved navn Notch adgang til et kit ved navn Starter vil kommandoen altså være:
    Kommando: /manuaddp Notch essentials.kits.*

Du har nu styr på at give permission til kits!