Installation af Mods på din server

I denne guide kan du lære hvordan du installerer Mods på din Minecraft-server.

Vil du i stedet installere en Modpack, har vi en guide til det her:
Installation af Modpack på din server

Mods er modifikationer af spillet, som kan tilføje nye blokke, maskiner, monstre og meget mere.

Forberedelse

For at du kan installere Mods på din Minecraft-server, kræver det at din server kører Forge.

Vi har en guide til installation af Forge her:
Installation af Forge

Når du har installeret Forge, kan du fortsætte denne guide

Når man vil installere Mods, er det meget vigtigt at de Mods man installerer, er lavet til den Forge-version man kører på sin server.
Du kan f.eks. ikke installere et Mod som er lavet til 1.8.8, på en server der kører Forge 1.12.2

Det mest populære sted at downloade mods fra, er CurseForge Mods

På CurseForge, vil der som udgangspunkt altid stå, hvilken version modden er lavet til.
Mods bliver ofte også lavet til flere forskellige versioner.

Her er et eksempel på IronChest-modden, hvor man kan hente modden til forskellige Forge-versioner:
IronChest version historik

Installation af Mod

For at installere en Mod på din server, skal du først hente den til din egen computer.
Tjek altid at den mod du vil installere på din server, virker til den version serveren kører.

Når du har en mod klar på din computer, kan du uploade den til din server.

1. Log på din servers FTP, enten via Minecraftpanelet eller via FileZilla

Har du ikke styr på FTP, har vi en guide her:
    Sådan bruger du den indbyggede FTP i Minecraftpanelet

2. Gå ind i din servers "mods"-mappe
    Find din servers Mods mappe hos FlowServers

3. Klik på "Upload" i venstre sidebar
    Upload en mod til din minecraft-server hos FlowServers

4. Klik "Vælg fil"
    Vælg fil du vil uploade til FlowServers

5. Vælg nu din mod-fil, og klik "Åbn" i bunden.
    Upload en mod til din Forge server hos FlowServers

6. Klik nu på knappen "Udfør", for at uploade filen til din server
    Upload mod til din minecraft server hos flowservers

7. Når du har uploadet filen, vil du modtage en bekræftelse
    Du har nu uploadet en mod til din server hos FlowServers

8. Du har nu uploadet en Mod til din server, nu skal den blot genstartes for at aktivere den.

Gå til forsiden af dit MinecraftPanel
    Genstart din server, ved at klikke på: genstart-btn.jpg

Du har nu installeret en Mod på din Forge-server!

Husk at du også skal installere samme Forge-version og samme mods på din egen computer, for at kunne joine serveren.