FlowServers | Om os
FlowServers er stiftet med visionen om at kunne levere Danmarks mest konkurrencedygtige hostingoplevelse.

Hvem er FlowServers?

Vi er er nyt selskab, men stiftet af ganske erfarne folk. FlowServers ejes og drives nemlig af Nice-Hosting, der igennem efterhånden mange år har været blandt Danmarks største og mest populære gamehosts. Historien bag Nice-Hosting, der efterhånden strækker sig over mange år, har vi i øvrigt også skrevet lidt om - den kan du læse her hvis du har lyst.


Men hvad er så FlowServers - og hvad er forskellen?

Den helt store forskel er prisen, Flow-servere koster ca. halvdelen af prisen for en tilsvarende server hos Nice-Hosting. Serveren er i og for sig stadig den samme - det du giver afkald på for de penge du sparer, er den omfattende support - det vil sige at FlowServers er det perfekte valg til dig der gerne vil spare mange penge, og samtidig har mod på selv at rode med plugins, og den slags. Et slags rigtig godt 'gør-det-selv-tilbud'.


Du er selvfølgelig ikke helt på egen hånd, og kan bla. søge hjælp i vores guides, samt tilkøbe support, hvis du får behov for det - men udgangspunktet er altså at du selv står for din server. Vi sørger til gengæld for at beskytte den mod angreb, lag og andre uønskede udfordringer.


FlowServers er altså en udbygning af vores hosting-udbud, således at vi kan tilbyde servere i alle prisklasser, og både lavpris- og premium-produkter. Hvad der er det rigtige for dig, ved du helt sikkert bedst selv - og vælger du forkert, er du altid mere end velkommen til at skifte.


Vi håber du bliver vild med FlowServers - har du spørgsmål eller kommentarer, kan du i øvrigt kontakte os nedenfor.


Holdet bag:

Frederik Christensen

Stifter, Adm. Direktør

FlowServers ApS

Send en mail
Nicolai Mogensen

Medstifter, Direktør

FlowServers ApS

Send en mail