Gør dig selv OP / Admin

I denne guide kan du lære hvordan du giver dig selv OP / Admin på din Minecraft-server

Spillere med OP / Admin har adgang til alle kommandoer på serveren.

Vi anbefaler at det kun er ejeren af serveren som har OP / Admin.

Vil du give rettigheder/kommandoer til andre spillere, anbefaler vi at du bruger f.eks. GroupManager.

Du kan læse vores guide til GroupManager her: Installation og opsætning af GroupManager

Giv en spiller OP / Admin

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Konsol" i venstre sidebar
    Find din servers konsol i dit Minecraftpanel hos FlowServers

3. I feltet i bunden, skriver du: op spiller-navn

Giv dig selv OP / Admin på din Minecraft Server hos FlowServers

4. Klik derefter på knappen "Send"

Du har nu givet spilleren OP / Admin!